Vara tjänster

Grasklippning

Den nyklippta gräsmattan ger ett fräschare intryck i trädgården.Välj själv hur ofta du önskar hjälp. Vanligtvis är behovet varannan vecka.

Häckklippning

Vi hjälper dig gärna med allt i samband med klippningen av din häck. Städa upp och transportera avfall till tippen är något våra kunder uppskattar.

Beskärning av fruktträd, rosor och buskar

Vi utför beskärning av alla sorters fruktträd, bärbuskar, rosor, prydnadsbuskar och häck.

Ogräsrensning

Passa på att rensa ogräs när det är fuktigt i marken. Jorden är lättare att luckra upp och rötterna släpper enklare. Ogräsrensa så fort som möjligt. Ju längre tid ogräset får växa ju starkare slår det rot och växer vidare..

Plantering av träd, buskar och plantor

Vi utför planteringen av alla möjliga perenner, prydnadsbuskar och träd.

Höst och vårstädning av trädgårdar/sopning

Vi erbjuder en rad olika tjänster för att hålla din trädgård i bästa skick i höst och vår. På hösten är det dags att ta itu med gräsklippning och städning innan snön börjar falla, och på våren måste man rensa ogräs, byta ut växter och rensa löv.

Fällning av mindre träd

Att fälla träd är ingenting man bör ge sig på utan rätt kunskap. Det är t.ex. viktigt att ha koll på trädets fallriktning, hur du lägger snitten i rätt ordning. Vi kommer att ta hand om det.

Bortforsling av trädgårdsavfall

Har du en trädgård så kommer ofta behovet av att bli av med trädgårdsavfall. Det kan vara ogräs, rester från gräsklipp, kvistar, och större mängder fallfrukt från träden. Så sker detta under den period på året då behovet är som störst, ofta mellan mars och november.

Fastighetsskötsel

Taktvätt, högtryckstvätt av marksten, fasad eller kanske tvätt och inoljning av altan så ordnar vi det också.

Och mycket annat inom trädgårdsskötsel

Vi på Tradgard älskar trädgårdsarbete och vi hjälper dig gärna med det du inte kan eller vill göra själv. Vi är mycket flexibla och fixar det mesta inom trädgård.